dag 10

Dag 10

For dei aller fleste var det i dag kvile dag. Men sida eg fekk det for to dager sida så valgte eg å holde oppe trøkket. Reiste ut sammen med Lykkja og Schou kl 10 som vanlig i oppholsvær, men våte veier. Dårlig temperatur og vi kunne sjå snøen låg langt nedover fjella! Huff!! Men vi var også i dag heldig og unngjekk regn på heieturen! :)
Etter noken mil stakk Lykkja til Randa for å kjøra bakkedrag opp bakken der, mens eg og Schou trødde vidare på flatmark. Vi hadde ein fin og forholdvis rolig tur på 115km med mykje motvind dei siste 5mila. Akillisen funker bedre syns eg sjølv om den ikkje er bra! Føler ikkje den blir verre underveis og heller ikkje etter sykkelturane så eg tar sjansen på å trø vidare sammen med dei andre i morgo på ein 150km lang tur. Håper det skal gå bra for resten av kroppen fungerer igrunn heilt utmerka!! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3