Syden?

Dag 11

Kaldt også i dag, rundt 6-7grader så ikkje mykje syden følelse for dei som trur vi er i syden! Hehe
150km lett kupert på programmet. Var lagt opp ei rute der vi skulle ta med oss litt bakka på vei heim, men ei stund utpå økta la vi om turen for å unngå noken forferdelig svarte skyer som låg rundt fjella. Og på eit eller anna vis klarte vi å unngå regnet heilt og slapp både regn og våter veier! Hadde vi fått det på oss i dag trur eg det hadde blitt mange kalde fingra og tær!

Da det ikkje blei fjell/bakker som planlagt kjørte vi opp til San Salvador som er ein slags festning eller utsiktpost som hadde utrulig fin utsikt! Denne toppen ligger omtrent heilt for seg sjølv blant alle slettene og var ei fin avveksling å få kjørt opp dit. Bare ca 5km opp der så vi snakker ikkje noke monster fjell akkuratt!

Blei som vanlig ein kaffi stopp som i dag blei tatt i sentrum i Santanyi (skrives ca slik). Vidare derfra var det strake veien heim igjen med sterk vind rett forrfra i 5mil! Er ikkje alt forgivande å sitta å slita som ein makk uten å komma av flekken! Men vi gjor det beste ut av det å prøvde å trene litt på vifte kjøring. Noke vi definitivt treng trening i!

Metrologane tipper at været blir omtrent det samme også i morgo, men med vesntlig mindre vind! Håper dette slår til da vi skal kjøre ein del lagtempo.

For min egen del hadde eg nok den min første dårlige dag egentlig. Ganske daff etter kaffe pausen! Men satser på det er bedre i morgo, særleg sidan det i dag var svært god middag! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3