Lagtempo:)

Dag 12
Etter at eg la ut innlegget i går kveld så begynte da faktsik å snø her! Å den la seg faktisk på stranda. Såg litt rart ut med pamler og snø. Men i dag tidlig var snøen vekk og gradestokken på rundt 6grader. Kaldt også i dag med andre ord, men så og sei vindstille i dag så det var herlig! Utover økta kom også sola fram og varma ganske bra.

Turen gjekk rolig langs østkysten til Portocolom der da blei ein laaang kaffe stopp. Men gjorde svært godt på ein gjeng som er begynt å bli litt slitne no. På heim vei kjørte vi 3 x 10km lagtempo. Utrulig artig å få kjørt hardt over lengre tid også på flata, og gutta haddde bra trøkk! Siste draget blei kjørt svine hardt i slak oppoverbakke og vi fekk virkelig kjent litt på syra! Men da var herlig! Slikt som er gøy!!!! :)

Vi hadde i dag med oss to ryttara frå +bank cervelo. Greie kara og fint å ver fleir når vi kjører såpass langt. Det var satt opp 170km og som i går var vi grett flinke med teiminga for vi når stoppa ved hotellet viste speedometeret 171! Meir perfekt er vanskelig å få da!

Morgen dagen er planen 200km, men med litt dårlige værmeldinga og mange slitne bein og ein gjeng som er begynt å bli litt kjeie så er eg ikkje heilt sikker på ka som skjer i morgo.
Eg hadde hvertfall bedre bein i dag enn i går så eg kommer nok til å kjøra så langt som mulig med mindre da er heilt forferdelige værforhold.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3