Viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiind!

Vi har no vore her på den Spanske øya i ei lita veke og fått gjennomført første delen av samlinga. Dei fyste dagane gjekk rolig for seg på flate og lett kupert terreng. Dei siste to dagane har vore litt meir “kvalitet” over med styrketråkk i går og lagtempo i dag.

Kroppen har vært noke rusten etter at eg fekk ein lett forkjølelse mellom samlingane og som har sitti i litt lenger i enn planlagt, men idag kjentes det for fyste dag ut som den var så godt som ute av kroppen! Godt var det for i dag stod det lagtempo på programmet. Det gjekk kontrollert på dei første draga, mens dei to siste var eit blodslit med mjelkesyra langt opp etter øyra!! men morro å ta i max igjen og kjenne at det er litt trøkk i beina sjølv om dei føles ganke stinne og daffe ut! Men dette kjem seg nok utover samlinga når vi får fleire hardøkter og virkelig begynner å få liv i kroppen etter ein lang vinter! Eller egentlig so har vel ikkje vinteren vore so lang med tanke på at detta er tredje turen til varmare strøk for midten av mars!! :D

Når det gjelder været så hadde vi fine forhold dei første dagane med sol og varmt, mens idag var regn og tildels KRAFTIG vind! Det eine draget vi hadde gjekk i strak motvind og vi pressa rimelig hardt og låg bare kring 30km/t! seie litt!! huff! men desverre lite å gjer med! Bare forferdelig frustrerande!!!!!!!!!! ;)

Kviledag i morgo før ein ny hard 4dagers bolk står for tur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3