Amerikaner, vatn og kaffi!

Som eg skreiv sist så var ikkje motivasjonen heilt på topp ein morgon før økta. Detta skyldes nok at eg ikkje var i form og brygga på ein forkjølelse. Eg måtte snu etter bare ein time ut på den økta for eg kjente at kroppen var langt frå 100%! dermed va da bare å komma seg heim til hotellet og legga seg ned på med fleire liter vatn tilgjengelig i håp om at eg sku bli kvitt driten til i dag!

Men nei! Desverre så sitter helvete i kroppen og da blei ufrivvilig kvile dag i dag. “heldigvis” så er Lars og pjusken så eg slepp å ver aleina heile dagen. Så vi trilla rundt på promenaden og spiste kaker, pølser og is!
Ellers så går kvelden i kortspeling, der amerikaner er ein hitt! :) Lika artigt kvar kveld!

Håper at under skal skej og at da blir mulig å sykla litt rolig igjen i morgo, då da faktsik er sykla eg er her nede for og ikkje bare kake og kort speling!! :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3