no name!

sjuklingane hadde lite å finna på!:P


Vært dårlig med skriving her den siste tida! Det kommer av sløvhet og dessverre ikkje fordi eg har sykla så mykje at eg ikkje har fått tid!
Er tilbake frå Mallorca no, og ser tilbake på samlinga som for min del blei ein gankse bortkasta tur. Var 4dagar eg ikkje fekk sykla i heile tatt og 2økter eg måtte bryte av tidlig fordi det ikkje fungerte. Grunnen til dette var forkjølelse. Det var dessverre fleire enn bare meg som vart sjuke og pjuskne så utbytte frå denna samlinga var nok noke lågare enn forige for mange av oss!

Da fina no er at eg føler meg bedre, men ikkje heilt 100% men eit par daga så er eg nok der! Å så e da jo lika fine sykkelforhold her som Mallorca viss ikkje finare! Sku ikkje vore mulig! Men men!

Var ute på ein godt og vel 3timars på raceren idag, men vart bikkje kaldt på slutten då sola gjekk ned!hadde ikkje heilt da med i beregniga når eg kledde på meg!:P

2 Comments:

  1. Detta var Euro! Men, kunne det vært en ide med litt mer klotmjølk i stedet for vann for å få litt kjøtt på ribbeina? Men sånn det ligger an nå blir bakkene en lek fremover ;)

  2. hehehe!
    Vi har planer om å sprenge alt som heite felt opp bakkene vettu! hoho
    Men for å sei da slik! da blir meir vatn enn koltmjølk frammover! er fleire kilo som skal vekk enda;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3