Home sweet home!

Mens resten av LCK gutta reiste til Tyskalnd på onsdag som var, reste eg i feil rettning og tok turen heim til Omvikdalen. Sliter med sjukdom så det var ingen vits for meg å reise ned dit. Då vart da heller heim å snikkera litt hos broderen som trengt litt asistanse frå fagfolk :p
Kjekt å komma heim til den fina bygdå vår ;)

Når det gjeld sjukdomen så har eg begynt på pencilin kur i håp om at da tar knekken på helveteskapet! Vi får tru det slik at det blir muligheta for å trene seg litt opp igjen til Danmarksturen som er planlagt helga 10-11 april. Hadde vore svært godt å fått ei ritt helg og to før Norges cupen starter i Bergen den 22arpil.

No er det snart Haugesund kamp på storskjerm hos broderen!! Vi e Haugesund i kvitt og blått….. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3