Løysing på problemet!?

Ein stykk midd helvet!


Eg fekk i går svar på blodprøva som eg tok ei veka før påsken. Ting tar tid vettu! Men dei gav sannsynligvis svar på problemet eg har slitt med i lengre tid!
Dei viste at eg har middallergi altså husstøvmidd. Da er den typen som vi alle sammen deler seng med kvar natt. Denne allergien gjev akkuratt dei symptoma eg no har hatt i over 1måne med irriterte slimhinner og følelsen av å ha astma/forkjølelse.
Så begynte idag på allergi medisin som faktisk ikkje var på dopinglista så det var jo greit! ;) Håper dei virker fort og effektivt! Men uansett starter eg nok for fullt å trene igjen sidan eg då egentlig ikkje er sjuk, men har ein allergisk reaksjon!

Etter å ha lest om detta vetla vesenet som kallast midd anbefaler eg alle å skifta sengkle kvar veka! Støvsuga sengo ofta, lufta dyna når da er annledning til det! For da e rett og slett ekkelt å tenka på at vi sover faktisk ilag med fleire tusen midd og avføringa hans! :P
Denne allergien rammer ca 14% av befolkningen så førebyggande tiltak kan vera lurt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3