Det er dailig og være Norsk i Danmark

Kom i går til Danmark der vi egentlig skulle kjøra løp både i dag og i morgo, men idag blei ikkje noke av då det kun var for dansker.
Så idag har vi hatt ein liten sykkeltur der vi prøvde deler av løypa. Nydelig vær med vår sol, men noke vind! Så vinden blir nok avgjernade i morgo. Da gjer da ikkje lettare for meg hvertfall som debuterer for sesongen i morgo og med tanke på at da har vært svært lite trening i lang tid blir det nok hardt!
Men då vi kjørte nokre drag i dag syns eg da gjekk bedre enn forventa hvertfall :) så vi får sjå kor mange runder eller km eg klarer å henge med. Er totalt ca 155km der vi kjører først 6 lange runder før 6 korte på slutten.
Er eg heldig og det ikkje blir for mange lange strekker med mykje sidevind så kan eg nok klare å karre meg med til mål, men det vil jo vise seg! Kan jo og ver at eg får fullstendig fartssjokk og blir fist av i første kneik! :P
Kneik? i Danmark tenker du vel då!?
Er jo sjølvdagt ganske flatt her nede og vi snakker ikkje om fjell som er på vestlandet, men terrenget der løpet skal gå var mykje opp og ned på små kneiker som heile tida suger krefter.

Kommer innlegg på mandag korleis det gjekk då vi ikkje er i Norge igjen før seeeeint søndagsnatt… ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3