Sidevinds mating!!

Da var årets første ritt unnagjort for min del. Ett slags cup løp i Danmark som eg aldri klarte å få med meg navnet på.
Litt skuffande deltakelse med bare ca 50mann til start, men dei 50 bestod blant anna av 4-5 gode Danske lag på høyde med joker bianchi. Dette var gutter som tydeligvis var eksperta på sidevind. Ikkje rart det når dei bur der nede… ;)
De satte fart fra ca 3km og derfra og til eg falt av etter ca 85km gjekk feltet meir eller mindre på ein strek heile veien! Sinnsjukthardt!!
Men eg overraska hvertfall meg sjølv med at eg klarte å være med på helvetes skapet så lenge får beina tilslutt sto rett ut med mjelkesyre langt ut i nasetippen! ;) Men herregud så morro da va å få kjøra ritt og få fart i kroppen igjen!!!! Ga meir smak da der! :)
Så eg konstantere no at kroppen er bra igjen, men trenger noken veker enda å komme heilt på høgde med den forma eg hadde tidligare i vinter. Men når den tid kjem blir da gøy!! :)

Når det gjelder de andre gutta var det Schou som kjørte best og var lenge med i brudd, men det ble desverre for tungt utover i løpet. Så ikkje mykje resultat å melde om fra vår side, men EKSTREMT god trening! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3