Ronde van Berg og Vårsprinten!

Sorry har ikkje hatt opprativt internett sidan helga…. :( Men her kjem oppdatering :)


Var i helga til Larvik der vi kjørte Ron vande Berg. Eit ritt som er inspirert av Belgikse karmis løp. Artigt ritt i ei kupert løype og mykje vind. Vi gjorde eit forsøk på å sprenge feltet på 2runde av 8 runder. Satte fram alle utenom Slemdal og kjørte maks på eit sidevinds strekke. Vi klarte å sprenge feltet, men då vi roa oss kjørte folk kontra og vi satt der med litt for stive bein til å klare å gå etter. Men heldigvis kom Stian som ikkje hadde sitti på vifta med i bruddet som fort fekk nokre minutter til hovudfeltet. Vi skulle ønska at vi hadde hatt med eit par til i bruddet, men slik gjekk det jo ikkje. Derfor blei det til at vi satt bak og kontrolerte. Heilt til vi tok igjen Slemdal som fekk hammeren….. Då var det ikkje anna å gjer enn å kjøre for spurten i hovudfeltet. Vi mata greit som eit lag under heile rittet og fekk skryt av andre lag rundt oss. Og i spurten i hovudfeltet blei Kritian knepent slått og enda på ein 6plass. Men som sagt vi var meget fornøgd med kjøringa i dag der laget fungerte bra saman. Lover bra for resten av sesongen.
Vårsprinten på Feiring gjekk dagen etter. Kort men sinnsjukt hard fellesstart. 1800m lang løype med ein skikkelig knekkar som vi sku opp 8 ganger. Det blei Lck mot Lars Ove Thoresen…Han prøvde å koke oss og vi prøvde å koke han…Sidan vi var 6 mot 1 klarte vi å ta første og andre plass med henholdsvis Kristian og Lars på dei plassane. Eg vart nr 5 etter å ha gjort ein bra jobb for dei andre.
20km lang tempo nokre timar seinare. Følte meg ikkje veldig klar til å mata då eg stod på startstreken og da begynte å hagla å snøa! Brrr skikkelig kaldt og surt med motvind og snø i trynet til vending. Følte eg Stod heilt i ro, men når eg venda og fekk vinden i ryggen fekk eg virkelig farten opp! Kjørte skikkelig bra dei siste 10km og vant tempoen og dei to ritta sammenlagt!
Overraskande men skikkelig gøy ettersom eg hadde terskel og maks O2 test på fredag der resultata var forferdelig dårlige….
Til helga blir det NC opning i Bergen i sannsynligvis kalde og våte omgivelsar….Det blir nok ein herlig opplevelse..hehe ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3