Bergen

Kom i går kveld til Bergen by der vi har slått leir på thon hotel på bryggen.
Det er som kjent mykje regn i Bergen, og hverken i går eller i dag var noke unntak frå det! I natt og idag har da bøtta ned med hagl, regn og snø. Og vi gutta på laget er litt solskinssykklista, så vi valgte i dag å kjøre treningsøkta i vikinghallen på spinningsykla.
Da slapp vi ut i regnet, og i tillegg slapp vi unna vasking av både sykla og klær! Genialt!! ;)

Kjenner at det begynner å kribla litt i kroppen no når da er under 24tima til årets første NC ritt. Er spent på å sjå korleis eg ligg ann i forhold til resten av dei norske ryttarane. Sjølv om eg sykla bra forige helg har eg enda mykje å gå på før formen er på topp, men håpet er å kunne sitte greit med og gjer ein god opptreden likevel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3