Brrrrrrrrrrrrrrrrrrr


Ekta Bergens vær i dag då vi idag stod på startstreken for å kjøra Lagunen Grandprix. Ei rund løype på 17km som skulle kjørast 8 ganger.
Med bare nokre få pluss grader, regn og temmelig ødelagte bein etter i går sleit eg med å tenka positivt. Å då både bein og hende var så kalde at eg ikkje virkelig sleit med å både gira og bremsa frista da ikkje å sykla lenger. Så eg stod av etter halvvegs løp sjølv om eg meiner eg greit skulle klart å fullføra løpet i hovudfeltet der eg satt, men med liten sjans til å klara å utretta noko som helst med dei beina. Så eg gav meg med tanke på å ikkje bli sjuk igjen. Kjem tross alt nye ritt til helga igjen med nye sjansa og forhåpentligvis gode bein og nydelig sol :)
Å for dei som er nyskjerrige på ka ritt som er til helga igjen så er det Hammarø 3dagers. Altså i sverige. Ser fram til det rittet for eg trur det kan passe meg :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3