Hammarø 3-dager’s

Ny helg og nye løp, denne gang i Hammarø som ligger like ved Karlstad i Sverige.
Reiste i går kveld slik at vi skulle få mulighet til å teste løyper og for å sleppa å ha “kjøre bein” når vi startetr idag. Så vi har vore ute å tråkka i ein god time.
Er eit tredagers ritt detta her, der vi starter i dag med ein kort prolog på 3km med intervall start.

prologløypa


Laurdags morgen er det klart for 11km tempo før gateritt seinare på kvelden der vi kjører 12 runder på tilsammen 38,4km. Søndagen er det fellesstart på 138,6km.
Er temmelig paddeflatt her borte så det ligger ann til høg fart på alle etappa, der sivevind sansynligvis kan bli litt avgjerande for korleis løpet utvikler seg.
Rittet kårer samalagt vinnar av alle etappar i tillegg til vinnara av dei enkelte etappane. Ser for meg at det er tempoen som blir mest avgjerande for korleis ein ligg ann i sammendraget. Prologen i dag blir nok ein sekund strid der 10sekund fort utgjer minst 20plassa på lista.

Er du nyskjerrig på resultat og startlister så bruk denne linken: http://www1.idrottonline.se/templates/Page.aspx?id=501226

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3