Den dagen da det var så bratt!

I går gjekk første dagen av Ullensager grand prix av stabelen.

Det starta med ein kort tempo på 4km, men med bratt bakke dei siste 1,5km. Eg starta bra og følte det gjekk fort heilt til eg kom til 1000 meters merket. Da stivnet eg og det føltes som ei evighet å komme opp bakken! huff! sekundene gjekk fort og eg raste nedover resultat lista, men slik går det no bare av og til!

Enkelt og grett ein skikkelig Mehl sprekk! :P

På kvelden var det gateritt i ei rask løype. Tempoet var høgt! nærmare 45km i snittfart……! Vi kjørte ein time pluss 2 runder..den første halv timen var eit helvete, men følte det gjekk greiere utover i løpet.

Men som vanlig går det syklig fort dei siste rundane og eg klarte desverre ikkje å komma meg langt nok fram så det enda med ein 20plass. stigning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3