Ny ritt helg = nye muligheta! :)

Då var det helg igjen! Skal sei tida flyr! Føler ikkje det er lenge sida søndag…men men ;)

Hvertfall så skal eg til Fredrikstad for å sykla Østfold 3 dagers i dag.
Det starter i dag med 10km tempo!
I morgo blir det gateritt som sikkert går over ca 1time!
Søndag blir det fellesstart med målgang på fredriksten festning. Lengd på dette løpet er eg litt usikker på pga dårlig beskrivelse i invitasjonen til arrangør. Men tipper rundt 150km i ei ganske kuppert løype som eg trur kan passe meg bra! :)

Formen kjennes ut til å vera ganske så bra, så eg har forhåpninga om å vera heilt oppi toppen på ein eller fleire etappar. Sykkel handler ekstremt mykje om posisjonering. Klarer eg å vera offansiv med å sitte topp 10 heile veien, særlig på gaterittet kjem resultata nesten av seg sjølv! Dette er noke eg har slittt med før og trenger virkelig å bli bedre på det!! Å det er igrunn ikkje så vanskelig bare ein går inn for det, og det skal eg! :)

Link til arrangøren: http://idrett.speaker.no/organisation.asp?orgelementid=53892

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3