Skuffa! Men veldig positivt!

Gaterittet på østfold tredagers i dag. Såkalla formel 1 innen sykling. Kort løype på 1300m i omtrent ei firkanta løype. I motsettning til i går då det var mykje sol og høg temperatur var det idag litt regn og våte veier.
Vi hadde alle fått våre arbeids oppgaver der målet var å bruke noken i starten for å kontrollere brudd, mens resten skulle sitte i front dei siste 5-10minutta av løpet. Løpet utvikla seg stortsett som forventa og feltet var samla mot slutten. Då eg kom fram gjenstod det 4runder. Ein frå Pluss bank cervelo låg nokre hundre meter forran og kjørte hardt. Eg mata alt da eg klarte i ca 2runder og feltet gjekk på strek. Tok han igjen og slo då ut for at neste Lck rytter skulle banke på vidare. Men då var det desverre bare ein mann igjen bak meg. Platho som vi skulle kjøra for hadde blitt hindra og hadde falt bak i feltet.
Det enda derfor med at vi hadde kjørt oss i senk og hadde kun Schou med i fremste rekke. Han kom trulig inn blandt dei 10.

Når eg skriv i overskrifta at det og var positivt så er det fordi eg hadde ekstremt gode bein!! :D
Har nok aldri sitti så lett med i eit gateritt og satt under heile løpet framme i feltet og koste meg.
Så skuffa over å ikkje få noke plassering idag, men EKSTREMT positive bein!! :D
Til motsetning satt eg på halen og sleit under heile rittet i fjor, mens i år satt eg framme og var med å skapte løpet i tillegg til å kose meg !!!!!!!!:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3