250m…bom stopp!

Etter kjempe bein i går, men utan utbytte av da resultat messig var eg skikkelig klar for dagens 160km lange fellesstart!

Men omtrent før skoen var komt i pedalen var morroa over. Ca 250m “ut i løpet” krølla heile bakgiret seg og vart fullstendig øydelagt. Då kunne desverre service gutta gjera fint lite for meg.
Kraftigt irritert laut eg ta sykkelen på skuldera å gå den “lange” veien tilbake til bilen. Heldigvis hadde eg temposykkelen ståande der så då vart det ein skikkelig gampe turen gjennom den lengste runden på 115km som dei andre kjørte ritt i. Var så sur og irritert/forbanna at eg gampa på såpass mykje at eg hadde respektable 35km/t i snitt fart aleine på den runden! hehe
Det gjorde gått å få ut agresjonen og kreftene slik at eg var blid igjen når eg traff dei andre som hadde kjørt rittet ;)
Slik eg forstod det så hadde dei gjort sakene ganske bra i dag, og Mikael Schou fekk ein fin 5 plass etter sterk kjøring på slutten:)

Eg har bestemt meg for å vera ein ekstremt positiv kar frammover å kun fokusera på det som er positivt å gløyma det negative. Det blir eg hvertfall nødd for å gjer etter denne helga!
Det positive er jo at eg føler beina er kjempe bra og at eg er rett og slett mykje sterkare enn i fjor! Det handler vel bare no om å bruke beina litt smartare i tillegg til å ikkje ha slike uhell så tenkjer eg det må komma nokre skikkelig gode resultat ut oversessongen :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3