Dagane går alt for fort uten særlig bedring!

Er fortsatt sjuk med ein eller anna form for forkjølelse. Har ikkje rørt sykkelen sida torsdag, eller faktisk så har eg vore ute å trimma hunden som er ein liten Cavalier og då trilla eg litt på offroaden nokre minutt før den var kaka! Men ikkje mykje å bli spræk av det gitt! :(
Dagane går farlig fort framover mot Ringerike Grandprix som har vært eit av hovedmåla for sesongen i år. Ikkje fordi eg trur eg hevder meg veldig bra, men fordi eg aldri har kjørt det rittet der. Det er et 5dagers UCI kategorisert ritt der mange utenlandske lag deltar. Kan foreksempel nevna Rabobank som deltar på dei fleste internationale ritt som tour de france osv. Men sjølvsagt så er det ikkje dei beste stjernene frå dei laga som kjem, men er du på slike lag så har du uansett trøkk i beina…. ;)
Det å få kjøre ritt sammen slike sterke lag er både ein inspirasjon og ekstremt god trening. Ein får kjøre sykkel på ein heilt anna måte og får maching på høgt nivå som er med på å gjera at eg hevar meg enda nokre hakk.

Planen fram til Ringerike som begyner 2 juni er treningsamling med laget frå torsdag fram til ritt start viss eg blir frisk då.

Er det noken som har eit kjerring råd som virkelig virker og som eg ikkje har eg prøvd tar eg gjerne imot med stor takk! ;)
Ønsker meg sjølv god bedring! :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3