Gateritt Sogndal

Var gateritt i fruktbygda Sogndal i går.
Kort runde rundt kjøpesenter på ca 680m. Med bare 43stykk til start å går var veien gjennom feltet og til halen svært kort. Og med bein uten den heilt store farten i gjekk det for min del helst litt for fort dei 50første rundane. Så eg blei sittande å bite i styretapen langt bak i feltet, men klarte å karre meg med og på dei siste 10rundane roa tempoet seg litt slik at klarte å bidra litte gran til laget.
Vi holdt på til å sitte svært fint i det da det stod 3-4 runder igjen. Fekk kjørt fram spurtaren vår men like etterpå blei han hindra i en velt. Hadde ikkje det skjedd hadde vi sitti der på slutten med 5mann i front.
Men er små marginer og nok ein gang var vi litt uheldige mot slutten.
Trur Fredheim blei bestemann hos oss på ca 6plass.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3