Siste etappe i Norsk Sykkelfestival

I går gjekk siste etappen i Norsk Sykkelfestival av stabelen.
146km lang, 4 lange runder og 15 korte. I små kald temperatur med fuktige vegar ved start, men det blei heldigvis betre utover løpet.
Som alltid er dette et løp med stor fart då det så og sei er heilt flatt. I går var heller ikkje eit unntak. Støting heile vegen og vi hadde planer om å alltid ha med minst ein mann i alle brudd forsøk (helst to). Og det klarte vi, men det var aldri noken brudd som fekk lov til å gå.
Etter nokre kort rundar kom ledertrøya seg avgårde sammen med Andreas Landa frå Frøy. Og som alltid sitt dei andre norske laga og venter på at LCK skal kjøre. Men vi hadde ein i brudd i mellom tet duoen og hovedfeltet ei stund og satt derfor avventande. Da han vart tatt igjen satt vi fram alle og kjørte det vi klarte i lag med eit nederlands lag og to frå joker. Vi klarte det nesten, men nesten vipper jo ingen av hesten! hehe
Så vi kan oppsummera gårsdagen med at heile laget jobba steike bra, men at vi på nytt var uheldige med at dei to fekk gå og ikkje hadde noken der.

Og til andre Norske lag så håper eg dåke neste gong lar dei utenlandske laga kjøre i front av hovedfeltet når dei ikkje har folk i brudd! Tenk litt ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3