Nye erfaringer!

163km fellesstart på jessheim i dag. Strålande sol og lite vind så alt låg til rette for eit kjekkt ritt! og det blei det!!

Etter ca 25km var eg med på ett bruddforsøk som hadde fått noken  hundre meter til hovudfeltet. I ett kryss med en skarp sving låg eg først da det som ikkje skal skje skjedde. Bakdekket mitt løsnet fra felgen og eg såg for meg ein tur i asfalten, men utrulig nok klarte eg å unngå det. Derimot gjekk det verre for han som låg bak meg, han for på ræv. Fekk skiftet hjul rimelig fort, men feltet var likvel komt langt forbi så da blir det”pess” bak service bilen for å komme seg opp igjen i feltet. Det er jo igrunn ikkje nokre stress, men når han klarer å kjøre feil i eit kryss blir det verre!! hehe DA vi fekk snudd å kom oss tilbake i løypa tok vi ein spansk ein og eg tok tak i bilruta og hang der i rundt 70km! skummelt men effektivt!

Etter ei stund i hovudfeltet kom eg meg av gårde i eit brudd sammen med 5 andre. Dette for første gang i for min del i norges cupen! ei svært artig oppleveelse!vi hadde på det meste litt over 2min, men blei etter ca 45km tatt igjen.

Da var det tilbake hjelperytter rollen for å bruke opp dei siste kreftene! kjørte svært aktivt og var med og bidrog til å kjøre inn ei utbrytar gruppe inn mot mål.  Artigt å gjer ein så god jobb for gutta på laget!

No gleder eg meg til Birken neste helg!:DDSCF0359

2 Comments:

 1. Jau jau. Du kjem deg!!! Var ikkje johnny med? kan ikkje sjå han i fyrste rekkje på jessheim.
  helsing brekkhusen

  • Ja eg merker faktisk at eg gjer da no:)
   han var med på søndag, men ikkje lørdagen..han satt med inn han og i går:)
   bare eit arkiv bilde da der så veit ikkje om han e der. Mangle jo deg som fotograf når vi e på ritt så dårlig med nye bilder;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Widget 3