NM gateritt

Befinner meg fortida på Nordpolen eller hvertfall slik da kjennes ut her oppe i Trøndelag. Kaldt og surt og langt frå noke sommarsvær.
Er her oppe da det er NM denne veka. Sjølve NM starta i går, og eg hadde planer om å kjøre maraton rittet, men valgte å stå over pga at eg var kvalifisert til gaterittet som gjekk i dag.

Gaterittet i dag var i Stjørdal sentrum i ei svært svingete løype!! Det var så pass at den plasseringa ein fekk etter master runden den blei du også sittande i resten av løpet fordi det var umulig å komme fram. Så var i grunn ei teit løype! men men! Det gjekk uansett grådig fort og mange som falt av. Eg klarte å bite meg fast i feltet og fekk ein 20plass. Er jo ikkje noke å rope hurra for, men syns da var overraskande bra ettersom at eg er noke tett i nasa og har mykje slim i halsen. :)

Morgen dagen blir ein rolig tur på temposykkelen før det på tirsdag er lagtempo. Det blir ein ny opplevelse sida eg aldri har kjørt det før. :)

Skjekk: http://www.sykkelnm2010.no/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3