NM lagtempo og tempo

Dårlig med internett på campingen i det siste så har beklageligvis ikkje fått lagt ut noke får i dag.

Tirsdag kjørte vi lagtempo. Ein heilt ny erfaring for alle tre på laget. Distansen var heile 70km i ei løypa som rimelig kupert og med eit par saftige stigninger. Laget mitt bestod av meg, Arne Gunnar Ensrud og Mikael Schou. Vi åpna rolig faktisk (litt for rolig faktisk), men fikk greit opp dampen etter kvart. Vi kjlrte greit sammen, men kunne nok ha spart mykje tid på å være flinkare til å kjøre kortaste vei i svinga og bedre vekslinger når vi skiftet føringer. Men dette er slikt som må trenes på ;)
Det var uansett ei kjekk erfaring å ta med seg og vi konstanterte alle tre at det kanskje var noke av det hardeste vi hadde vært med på! Men at det likevel var meget artigt :)

I går var det individuel tempo på 50km. Aldri før kjørt vanlig temporitt på meir enn 2mil så dette var også noke nytt for min del. Åpna rolig og kjørte kontrollert til vendig. Fekk skikkelig opp dampen dei siste 15km. Følte eg gjennomførte bra og at eg gjor omtrent så godt eg kunne med den formen eg har no. ;)

Ellers går dagane i litt kortspilling, lesing og trening. Forøvrig så både bur og trener vi sammen med sjølvaste sykkelkongen Evdald Boasson Hagen. Artigt og inspirerande det :) Han blei som forventa Norgesmester i går på tempone. Knappe 7minutt forran meg :P hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3