Til skogs!

Eg er påmeldt til Geilo24 til helga som er eit 24timers ritt som starter på Laurdag kl 12.00 og er ferdig på Søndag kl 12.00. Ein kan sykle dette solo eller på 4manns lag der ein og ein på laget sykler.
Ved litt tilfeldigheta og bekjent skap så kom eg på lag med tre sterke skøyteløpera. Håvard Bøkko, Cristoffer Rukke og Reidar Borgersen som forøvrig nettopp sykla inn til 2plass på NM tempoen i Trondheim. Så gutta har krutt i beina! Vi skal representera Geilo sport og går sjølvsagt for seier!
Løypa som skal syklast er ein runde på ca 14km rundt vatnet på Geilo og går på grus og litt terreng.

nydelig sti!


Derfor har eg denne veka tatt fram offroaden og vore to tura ute i skogen og leika meg! Meget artigt om eg skal få sei da mildt!! :D
På turen i dag klarte eg omtrent å sykla meg vill! Enda til slutt inne på test området til Raufoss amunnisjons fabrikk, altså eit skytefelt!! Strengt forbudt for uvedkommande som meg… Sleit med å komma meg ut av området uten å sykla laaang omvei. Så det enda med at eg klatra over ein ca 3m høg port og klarte på eit vis å få sykelen med meg mens eg klatra! hehe
Oppleve mykje rart på sykkeltur ;)

2 Comments:

  1. Kempemoro Vidar,
    dette blir ei heilt ny utfordring… Berre du ikkje går ned i skøytestilling, så vil nok dette òg gå strålandes. Lykke til!

  2. Skal prøva å halda to hender på styret heile vegen. Desse tre andre på laget får heller ta seg av skøytestillingen med ein arm på ryggen:P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3