Liten bomert!

Fri frå ritt denne helga. Godt å sleppa å pakka beggen for ein gang skyld!
Så må eg nytta sjansen til å få litt kvalitets trening i form av litt mengde. Var i går ute på ein 5timers der eg måtte AG og Myrvold som bur på lillehammer. Vi hadde oss ein fin tur i Brummundals området med innlagt kaffe stopp! Fin tur i ca 23 deilige pluss grader! :)

I dag var planen rundt 4timar i ein kupert runde eg la opp ved å sjå på kartet på nettet. Runden var meget fin heilt til eg plutselig fant ut at eg hadde kjørt feil! Da resulterte i 6km cyclecross med raceren på gjørmete grusvei sidan det i dag bøtta ned med regn på omtrent heile turen. Å snu å kjøra tilbake var eit ikkje tema då da ville utgjort ca4mil ekstra. Var i tillegg begynt å bli litt kald så slik passa da i grunn bra at turen blei litt kortare enn planlagt. Ekje alltid lika lett å memorera kartet som ein ser på nettet når ein kjem ut i busjen på plassa ein aldri har vært før ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3