Lagtempo Totenrunden! :)

Vart invitert til å vera med på rekord forsøk på den berømte Totenruden som er ein mykje brukt runde her i gjøviks området.
Runden er på ca 42,5km med noken ganske sugande og lange stigniner som er krevande å halde høg nok fart. Tipper rundt 350høgdemeter på runden. Vi var 5stk, Meg, Jan Olav Beitemyren, Martin Olsen, Vidar Kvernvold og Oddvar (husker ikkje etternavnet).
Det var perfekte vær forhold med ca 20 grader, sol og så og sei vind stille gjennom heile løypa. Så alt låg til rette for å slå den gamle rekorden som blei satt for to år sida av 6 ryttera med tida 57minutter og noken sekund.

Vi kom godt i gang og låg etter mila likt med gamle rekorden. Eg følte meg fryktelig bra og tok meir og meir føringar som bare blei lengre og lenger.
Og då vi kom til Reinsvoll som var løypas høgste punkt var vi heile 1.20 forran gamle tida. Det hadde i ein lenger periode bare vore meg og Martin som jobba no, men då vi kom over toppen blei dei to andre med rundt rulla også(Oddvar datt av). Det gjekk stygg fort nedover til Raufoss og vidare til Hunndalen.
Då vi stoppa klokka viste den 55min 50sek! Ny rekord med god margin! Snittfart på ca 45,5km/h er virkelig bra i den løypa der!!! :) Artigt!

Sjølv så har eg farlig gode bein fortida noke som er utrulig digg, men nokre veker for tidlig! håper eg klarer å utsette formen til vi begynner med ritt igjen i august….;)
Hadde eg hatt beina eg har no hadde det vært rimelig mykje artigare å kjørt NM tempoen, men den er jo desverre unnagjort!
Håper bare form og helse holder seg slik til haustsesongen no så blir da morro folkens!! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3