Nydelige forhold!

liten pust i bakken på Utåker!;)


I går søndag fekk eg samla ein fin gjeng på 6stk som tok oss ein rolig tur i utvilsomt årets mest perfekte vær! Totalt vindstille og sol frå så godt som blå himmel og rundt 23 røde grader!! :) :)
Turen starta for min del i Omvikdalen der Eg, Onkelen min Dagfinn og Ole Gunnar Nes sykla retning Utåker og. På turen utover var det planlagt å møta Ole Vidar Monsen i Uskedalen, Cristian Nupen Røssland og Tor HVeem starta litt før oss frå Husnes og møtte oss på Ljosnes. Turen gjekk så til Utåker der vi tok 5min på ferjekaien før vi tråkka heimover igjen. Tok runden opp i Uskedalen og vidare til vegarbeidet begynnar på Årsnes før vi snudde heim at. Eg fekk ca 110km med snitt fart på 31,5km/t mens dei to frå Husnes fekk nærmare 150km! Sprek gjeng og artigt å kunne samlast ein gjeng i heim kommunen og :)

2 Comments:

 1. Alberto contador

  Hei spreke slektninger.
  Vidar, du må passe på at Dagfinn ikke kommer for tidlig i form, vi har nemlig en avtale om og sykle Trondheim-Oslo sammen om 17 år!
  Alberto er lei sykkel og høydemetere for en stund, nå handler det om å trene flatt, har rota meg på en startliste i et maraton kajakk løp i Sverige. Det eneste jeg er sikker på er at jeg ikke kommer til å velte…..
  Alberto

 2. Halloen!
  fortsetter Dagfinn slik som han gjer no i 17år til kjem han til å sykle i frå deg Alberto;) hehe…Eg blir med på den turen om 17 år sjølv!om da blir med henge mage eller med sixpack det vil tida vise;)
  Sikkert at du ikkje velter, men kantring er vel eit anna problem…?;) Lykke til!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Widget 3