NC maraton i Sarpsborg

Debyen min innen Norges cup sykkling på terreng var under ekstremt harde og gjørmete forhold. Mykje regn den siste tida hadde gjort løypene forferdelige våte og gjørma prega store delar av stipartia som eg følte det var mange av :P
Eg hadde bestemt meg for å gå hardt ut å prøva å henga med dei beste så lenge det lot seg gjera. Det lykktes eg med og satt heilt i fronten ganske lenge. Men etter litt manglande teknikk i sti partia sleit eg som ein makk med å henge med då det vart lange sti parti og med ein utforkjøring ned ein slalom bakke som var passe krevande ^^. Eg måtte innsjå at da tross alt var farlig mange mil igjen til mål og måtte derfor kjøre min egen fart ei stund. Satt då aleine ei god stund før ei gruppe på ca 6mann tok meg igjen. Her var farten meir passelig og satt fint med. 2mil frå mål tråkka eg til i eit seigt parti og fekk med meg Otto Eikeset. Vi kjørte frå gruppa med rundt 5minutter. Då skal da og seiast at eg hadde meg ein tur i grøfta i tillegg. Gjekk heldigvis bra, men litt sviing på armane etter litt for mykje brennenesler akkujratt der eg tryna! :P
Etter mykje kniving på slutten mot Eikeset og ein Hard rocx syklist trakk eg det lengste strået oss imellom.
Det gav meg ein fin fin 14plass i terreng debyen(ca 70startande). Godt fornøgd med det og i underkant av 19min bak den suverene vinnaren Lars Ragnar Manengen som var over 7min forran Greg Sow på andre plass^^.

Om det gav meirsmak å kjøra terreng eller ikkje er eg ikkje heilt sikker på enda. For det var rett og slett eit 3,5timers helvete!! hehe men kan heldigvis trøsta meg med at løypa var mykje hardare og meir teknisk enn maraton løyper pleier å vera. Heldigvis!! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3