Åslende GP


I går kjørte eg eit “uoffisielt” ritt på Gjøvik som kalles Åslende GP.
Det starta vist for over 20 år sida med eit veddemål om kor fort det gjekk ann å kjøre denne løypa som vi kjørte i går på. Og siden den gang har det vist andre onsdags kveld i august blitt arrangert Åslende GP.
Må sei det eg vart rimelig imponert når 50mann/kvinner stilte til srta i på eit ritt som ikkje er teminstifta!! Det var til og med løype vakter og tiddakera :)
Når det gjelder utstyr så er det terreng sykkel som blir brulkt pga at det var grusveier før i tida, men idag er det asfalt/grov olje grus. Men alle kjørte offroad sykkel noken med racer dekk. Eg kjørte vanlig 2.2 race king dekk, men med tempobøyle for å veie opp litt mot konkurentane ;)

Litt daffe bein hadde eg vist fortsatt etter helga, men fekk tråkka greit på og fekk farten meir og meir opp utover løpet (For dei som lurer så var det altså intervall start). I mål vart eg nr 3. 18 sek bak vinner Tor Atle Fuglerud fra team Hardrocx og 13 sek bak andre mann Martin Olsen Toten tråkk og Merida team.
God gjennomkjøring :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3