Festningsrittet 2010

I morgo starter Festningsrittet som i år har blitt UCI ritt kategori 2.2. Det går over tre fellesstarter og starter i med 145km lang etappe frå Kongsvinger til Arvika i Sverige.
Eg gleder meg og er veldig spent på formen pga har følt meg veldig på kanten helsemessig den siste veka. Kaldt og skiftande værforhold på østlandet den siste tida er skummle saker. Men per no er eg frisk og håper det forblir slik.
Er 7 utenlanske lag med deriblant det tyske landslaget!! I tillegg til dette er alle dei norske store laga med som Joker, Sparebanken, Plussbank+++++++++++++++++++. Nivået er med andre ord ekstremt høgt! Sjølv så har eg vel aldri sykla eit UCI løp før trur eg så dette blir ei ny og sannsynligvis krevande utfordring.

Rittet har ei meget bra heimeside: Festningsrittet.no

Oppdatering følger…………. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3