Reprise av fjoråret?

Birken nærmer seg med stormskritt, og været er heller dårlig på austlandet. Mykje tyder på ein reprise av fjorårets forhold med eit skikkelig gjørmebad frå Skramstad og heilt inn i garderoben i Håkons hall.
For dei som sykla i fjor veit dei alle ka dei går til….. Men då kan vi trøsta oss med to ting!

1: gjørma skal vera godt for huden.
2: da er lika vått og gjørmete for alle.

Med desse to tinga i bakhovudet har vi ingenting å frykta då vi legg ut på dei ca 90km mellom Rena til Lillehammer.

Sjølv så har eg hatt ei rolig veka treningsmessig for å samla overskudd etter ei hard helg. Kjente på ei fartsleik økt eg og Mister Eikeset hadde i går at noke er på gang. Beina føltes spræke ut og håper at laurdag kl 15.00 er dei enda bedre!!:)
Hadde på gårsdagens tur første økta på terrengen med stiv gaffel. Har litt ambisjona for årets birken utgave så må satsa litt! Sparer rundt 1kg vekt på sykkelen i tillegg til at det blei ein ekstremt mykje bedre sykkel på grusveiane som tross alt er mykje av! :) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3