Nærmer seg sesongslutt

Det kjennes både på kroppen og i været at sesongen snart er over for i år. Må nok innrømme at eg ser fram til det. Er litt lei no etter å ha starta ritt sesongen allerede i slutten av april.
Men det gjenstår fremdeles eit par helger. Til helga skal vi til Svanesund i Sverige for å kjøre Svanesund 3-dagers. Hadde vore gøy å fått til eit godt resultat der etter ein skuffande Birken. Litt usikker på om eg har nok overskudd til helga etter ei svært travel veke med mykje jobbing og stress utenom det vanlige. Men skal gjer det beste utav det :)

Neste helg er det daks for 4 Norges cup rittet i landevei. Det går i oslo og er i forbindelse med oslo sykkelfestival som går over to dager. Etter det trur eg nok at eg kuttar sesongen til tross for at det gjenstår eit Norges cup ritt, men det er ikkje før i midten av oktober!! Alt for seint noke Norges sykkelforbund snart burde ha funne ut av etter dårlig deltakelse og alltid kalde og våte forhold….. ;)

Men får kutte skrivinga no for eg og Eikeset skal ut å mata litt på temposykkelen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3