Svanesund etter 3 av 4 etapper.


Rittet starta i går med bakketempo noke som ikkje er min ting, og da var da ikkje i går heller! :P Stivna grise fort og sekunda gjekk fort avgårde. Langt ned på lista! men men.

Idag var det først gateritt på 45min før 20km tempo seinare på dagen. Gaterittet vart det samla til mål, men med mine bein som langt i frå likte å spurta utfrå svingar så var det vanskelig å komme seg i riktig posisjonar. Enda på ein beskjeden 32plass, men Mikael Schou kjørte godt og fekk ein sterk 3plass :)

Hadde fint lite forhåpninga til tempoen i kveld, men den gjekk overraskande bra!! Trur nok det var ein av mine bedre tempoar på svært lang tid! Kupert løype med mykje små kular som måtte jobbast hardt for å få med seg farten over. fekk ein god flyt og kom i mål med ein god følelse! Tida mi på 25:55 holdt til ein 12 plass. godt for nøgd med kjøringa :)

9*18km fellesstart i morgo. Håper det blir ein artig dag der eg kan sitta igjen med ein god følelse ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3