Siste etappe i Svanesund

Rundløypa på 18km var ei småkupert løype med kun ein speiel bakke som ikkje var veldig lang eller veldig bratt, men av typen som virkelig saug krefter! Ellers slakt opp og små kulete.
Eg og tre andre skulle vera aktive istarten, mens to andre på laget skulle spare seg litt meir til slutten av løpet.
Og allerede etter 200m så braka det laus med støting og brudd forsøk. Eg var veldig aktiv i starten og gjekk på grådig mange forsøk uten at hverken eg eller kom avgårde. Dette fortsatte igrunn gjennom heile løpet sidan det aldri var noken som fekk lov til å gå. Team Cycelcity som er det største svenske laget hadde tydeligvis bestemt seg for at denne dagen skulle det vera smala til mål. Sidan dette løpet inngjekk i Svensk Kalas Cup ville dei nok sikkre samenlagt seieren til ledaren Sebastian Balck.

Til tross for slitne bein fortsatte både eg og laget å kjøre sterkt og viste oss godt fram heilt til vi var i mål. Sjølv så klarte eg å bestemme meg for at eg bare skulle klare ei bra plassering etter alt slitet! Fekk ein god possisjon frå 1km merket og uten at eg leita etter det så fant eg hjulet til Schou som mata eit nydelig opptrekk! Men med krampe likerundt hjørnet var ikkje beina heilt maks, men eg kom likevel godt fram og karra meg inn til ein fin fin 8plass :)

Kjekt å få ei såpass plassering og ikkje minst å sjå at alle på laget gjorde ein så god innsats!

Når det gjelder arrangemanget så skal arrangøren virkelig ha skryt. Raske og riktige resultat lister, god stemmning og ivrig kommentator.
Meiner Norges Cycelforbund virkelig bør ta seg ein tur til Sverige for å læra korleis ein skal arrangera ritt! Ikkje minst med tanke på resultat service!! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3