Skøytebane

Første sving etter at masterbilen slapp oss!!Tormod i bakken...

Tempoen i dag var langt frå samma kaliber som sist helg, desverre. Tunge bein frå start gjor at farten ikkje blei allverden. Fekk tida 26:45 som nesten er minuttet dårligare enn sist helgs 20km. Som forventa vant Reidar Borgersen, men med knappe 2sek på Christer Jensen.

Gaterittet i kveld gjekk under svært glatte forhold med litt dusk regn. Løypa blei heldigvis endra så den gjekk i ei heilt firkanta løype med 4 90graders svinger.
Ofra alt som heite oppvarming for å stå fremst ved start. Så etter å ha stått 20minutter på startstreken kom vi i gong. Allerede på første runde var det mange som måtte slikke asfalten. Slik fortsatte det under heile rittet, men eg var offansiv og holdt meg topp 10 gjennom heile løpet. Etter ca 30min gjekk eg i eit solo brudd ein 4-5runder. Artig, men kosta noke krefter. Kjente det på slutten og klarte desverre ikkje å komme meg lenger fram enn ca 7plass. Plassen er bra, men følte eg idag virkelig hadde sjansen til ein topp plassering. Kor mange som til slutt gjekk i bakken i dag veit eg ikkje, men kan sei at da var ekstremt mange!!!!
Glad eg klarte å halde meg på hjula og fekk på nytt vist at eg takkler glatte forhold :)

Litt smågodteri på senga no sidan det tross alt er lørdags kveld ;) Braker løs opp ekeberg kl 9:00 i morgo….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3