På’n igjen!

Mens mange andre har trent på for å halde formen bra til siste NC ritt som er på Jæren kommande helg tok eg heller tidligare haust ferie frå treninga. Har no hatt tre rolige veker, men ferien er frå og med i dag over for i år.
No blir da fullt kjør igjen der eg kjem til å kjøre strort sett samme opplegg som fjorårets haust/vinter. Syns det opplegget eg hadde fungerte meget bra og det har jo vist ses i praksis i år at den også gjorde det!

Forskjellen frå i år til i fjor er at det blir litt mindre tima på dei rolige øktene i vekene pga at eg no er i jobb som tømrar. Ein fysisk tung jobb som krever noke meir enn det å “bare” sitte på skule benken.
Men ser bare positivt i jobbinga for eg får mykje “gratis” eller faktisk betalt styrke trening. Godt er det for eg har vært litt for slakk med trening av overkropp. Noke eg trur eg ikkje er aleine om i sykkel Norge. Er lett å gløyma å trena overkropp når det bare er beina ein trør med. Men det er faktsik utrulig viktig med god støtte musklatur i rygg og mage for å unngå skader ;)

Dagens økt blir styrketråkk i kjellaren sammen med Eikeset :)

2 Comments:

  1. Hei

    Du må bare finne rulleskia dine Vidar. Det er tøffe tak og knallhard trening med vinterelementene om dagen;-)

  2. Skal til vestlandet i helga så har allerede bedd broderen om å finna dei fram;)
    Med på intervall i morgo på beina??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3