God turkammerat


Soloppgang

Treninga er i gang igjen den og ein del av den er på beina i form av jogging. Er jo ikkje alltid eg får sjans til å trene med andre så derfor er eg glad eg har ein god treningskammerat i den firbeinte hårballen til dama. Lille Pernille er ikkje så stor, men utrulig kor mykje selskap det er i den! Ho gjer faktisk alle turane meir givandes og spennades :)
I dag var vi faktisk ute å jogga før kl 0700!! utrulig kor stille og fredelig det er så tidlig på dagen! Tok ett fint bilde av soloppgangen også :)

Til helga blir det ein snartur heim til mammo :) Då skal eg finna fram rulleski av alle ting! Dei har vel ikkje vore brukt sidan eg budde på Voss og sattsa på ski/skisyting….Er fleire av dei eg trener med her på Gjøvik som bruker rulleski no på hausten så då lyt eg jo henga meg på.

Presthaug

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3