Er broderen i form mon tru?

Eg, Britt-Line og bikkjo tok i går turen over til fagre vestlandet i går for å besøka familien. :)
I den forbindelse har broderen min, Kjetil utfordra meg til å delta på eit motbakkeløp på Sandvoll……
Springing….motbakke…..syklist……….=passer ikkje heilt sammen, men da skal uansett bli artigt å delta.
Viktigaste er ikkje å vinna, men å slo brodren!
Han har tidligare vore aktiv skiskyttar og var i si tid på høgt nivå i Norge. Etter nokre år med lite trening har han tydligvis fått trent litt i sommar sidan han utfordrar meg. Mange tura på fjellet for å sjå til sauene er nok til hans fordel, mens eg har til min fordel at eg rett nok bør vera noko bedre uthaldande og eit høgare o2 opptak;)
Så det blir spennande i morgo! Vi er akkuratt like begge to. HATER Å TAPE OG MED ETT EKSTREMT KONKURANSE INNSTINKT!!! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3