Gjørmebad!

Da var birkebeiner rittet 2009 unnagjort!

Starta i dag med ingen forhåpningar pga sjukdom heile veka og fortsatt ikkje frisk! Oppover mot skramstadsætra gjekk det farlig fort med elite gutta og det splitta seg opp ganske tidlig. Der klarte eg naturlig nok ikkje å henge med teten å blei sittende i pulje 2. Her var farten ganske passe og vi blei ein liten gjeng som kjørte sammen etter første gåpartiet som rett og slett var rein gjørme heilt til ankla!!huff huff!

Etter rundt 2timers sykling da folk var begynt å bli passe slitne våkna eg til og følte at farten var alt for lav! prøvde gang på gang å få rulla til å gå, men uten hell! så da vi svinga av fra asfalten etter sjusjøen var eg rett og slett så lei den møkka kjøringa til gjengen eg satt med at eg støta i fra. Fekk luke med ein gang og følte eg hadde bra trøkk til å bare fortsette kjøret heilt til mål. Så derfra til mål kjørte eg aleine, men fort! Tok faktisk minuttet på gruppa eg kjørte med! God avslutning på rittet:)

Dette gav meg ei slutt tid på 3t og 16min og 43 plass totalt i eliteklassen og ein 10plass i aldersklassen. Bare rundt 15min bak vinnaren til tross for sjukdom i kroppen! Særs fornøgd med egen innsats i gjørmebadet frå Rena til Lillehammer.

2 Comments:

 1. Hei. grattis med blogg vidar!
  misuner deg faktisk ikke den turen i år etter som det så ut. Håper det blir bedre neste år:)

  • Hallais. Takker;) artigt med da:P
   Tja vi var jo i grunn heldige med været for da regna jo ikkje på oss i eliten, men vi hadde jo deretter dei mest gjørmete forholda der som da va gjørma då! men men. Syns da va artigt eg:P :)
   Du skal jo sykla neste år og så vi får håpa på litt mindre gjørma hvertfall;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Widget 3