Bra oktober måned!

Eg skippa i år cup avsluttninga for å heller ta trenings “ferien” tidligare. Angrer ikkje ett sekund på det i dag heller. Når eg no summerer opp treningstimane for oktober kom eg opp i 51timer. Må sei meg godt fornøgd med det sidan eg har jobba mykje og fordi fokus har vært på styrketråkk. Planen blir å følge ganske tilsvarnade opplegg som i fjor med stort fokus på styrketråkk fram til jul og begynnelsen av 2011. Da vil eg nok legge meir vekt på intervaller/terskel økter, og forhåpentligvis få lagt inn noken mengde perioder i varmare strøk.

I helga har eg vært hos svigers på bursdagsfeiring. Dette førte til at det blei første fri dagen på 15dager i går, og det med store inntak av kaker, sjokolader og middag!
Derfor var samvittigheten på bonn i dag og måtte derfor kompensera for dagen i går med ein 4timers tur på offroaden langs veiane i Odalen og Kongsvinger området. Dette blei gjort i reine mallorca stilen med innlagt kaffi og kake stopp hos svigers besteforeldrene som bur i Mo. Nydelig kaffi og kaka! :) “nesten itte opptimalt” som Slemdal ville sagt ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3