Topptura

Sitt tidlig ein onsdags morgen trøtt og stiv som ein stokk i godstolen til mamma og høyre på ovnen som knitrer mens eg no skriv her på bloggen.
Har vore heima sida laurdag og skal vera til kommande søndag. Hjelper mammo og pappen med å montera kjøkken og innreda loftet i nya huset deiras. Meininga er at dei skal kunne flytte inn løpet av veka…
Derfor har eg benytta meg av sjansen til å få trent litt alternativt, men denne gongen uten tempodrakt og støvsugar!
Blei topp tur på både mandag og i går. Forøvrig samme toppen begge dagane…dumt med variasjon :P
Kvanto som ligg på 992moh er ein passe tur. Å i går tok eg da som ei hard økt og mata grett på! Rekna med eg kom til å bli stiv, men sidan eg la sponplategolv etter økta i går har nok ikkje da hjelpt på! Alle bevegelsa er vonde! makan!! :P
Men da skal seiast at da var vert da! grådig fint på fjellet med sol og snø som stortsett ligg i fonner. Noke kjølig, men held varmen med å halda tempoen oppe….hehe ;)
Bilder kjem når eg kjem attende til Gjøvik(gløymte kabelen til telefonen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3