Tida går fort!

Tida går skummelt for! Føler den spring av gårde og då passa da dårlig at eg ikkje klarer å gjennomføra det opplegget eg har satt meg. Dette skyldast at eg ikkje har blitt 100% frisk enda. Er nesten, men henger igjen noke lite som gjer at alt er tungt!
Har sjølvsagt ikkje samvittighet til å ikkje trena noketing så eg trener heilt rolig på rulla for å halde beina i gang. Men må bli heilt frisk no for denne møkka perioden her slit på syken. Tungt å motivera seg når ting går på tverka….
Hausten har gått rekord fort og vi bikker jo snart over til 2011. Men får vel trøsta meg med at sjølv om tida går fort så er det tross alt 5 måneder til sesongen begynner.

Det har i helga falt ein del snø her på Gjøvik så no håper eg det snart er nok snø til at dei lange fine turløypene blir preppa :)
Då blir da mykje skitura slik som i fjor. Då hadde eg og Eikeset’n mange tura på ca 5tima. Deilig å kunne gå så lange tura omtrent uten å gå i samme løypa meir en ein gang. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3