Lengre enn på lenge!

Er fin norsk vinter på austlandet for tida! Sol og bare nokre få minus grader :)
Har ikke fått nytta meg så mykje av dei fine forholda pga at kvar gong eg har gått på ski har eg blitt dårlig/sjuk eller ka no som feiler meg dagen etterpå. Den lille treninga eg då har fått gjort har foregått på rulla eller spinning sykkel.
Kan vel sei eg er noke lei av da no. Tok derfor sjansen på å ta turen ut i dag då eg høyrde at da var ein gjeng som skulle på rolig langtur i dag.
Blei ein herlig tur på 3,5tima på offroaden med Nokian Hakkapelita pigg dekk! Har vel ikkje hatt ei så lang treningsøkt sidan tidlig i november!!!
Gjekk igrunn overraskande bra. Har jo sjølvsagt noke høgare puls en tidligare, men anna går jo ikkje å venta når formen tross alt er laber. Da eg kjente mest til var at trøkket i beina er fullstendig borte! Skulle ikkje mykje til før da reiv i låra! hehe
Men men! Godt å få ei økt av typen litt lenger enn kun 2tima på rulla før Gran Canaria. Reiser dit på kommande onsdag og blir ei veka. Da blir forhåpentligvis ein tur med strålande sol, lange tura på raceren og avslapping på sol senga med madammen etterpå :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3