Siste dag

Veit ikkje om eg skal jubla eller grina for at siste dagen på to hjulingen her nede på Gran Canaria no er gjort unna! Det er jo grådig good å vera bort reist på trenings/kosetur, men det er vel også slik at det er borte bra, men heima best!
Har fått sykla 5 gode økter, ein mindre enn planlagt. Trengte grett ein kviledag etter runden runt øya. Vart noke fesen!
Så totalt med dagens tur som var nok ein tur i nydelig vær og med “litt” bakkar (140km og 2450høgdemeter 5t 15min) så har eg fått tråkka 770km. Nesten 30timar og ekstremt mange høgdemeter så kan eg ikkje anna enn å konkludera med at oppholdet vart meget vellykka! Var jo noke skeptisk ettersom at vinteren så longt har vore som den har vært. Det er ikkje til å legge sjul på at formen er rett og slett forferdelig dårlig kontra samme tid i fjor, men dette er no hvertfall ein start på det å komme seg tilbake på normalt nivå :)
Må og få benytta sjansen til å takka for godt selskap under alle turane til Ole Eikeset!
Og ikkje minst til solkrem eksperten dama mi og dama til Ole for eit hyggelig opphald :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Widget 3